Për për një relax dhe çlodhje apo edhe për një takim aty gjendet edhe aperitiv bari, qe i paraprin galerisë së dyqaneve brenda hotelit.

Bari eshte i dizejnuar ne ate menyre ku behet gershetimi i gurit dhe drurit ne njeren pjese dhe me pjesen tjeter me dizajn modern.

Gjithashtu mund te lidheni në internet me anë të shërbimit
WIFI.