Restoranti karakterizohet me kuzhinën tradicionale lokale,
ku ju mundë të zgjedhni nga menyja e gjerë e specialiteteve lokale (duke filluar nga çorba e shtepise , tavat e dryshme te rajonit, bifteku ne gure, pogaqet e shtepisë dhe brumëra tjerë që karakterizojnë ushqimin tradicional.

E pse jo për fund edhe nje bakllava apo desert shtepie.

Gjithashtu kuzhina nderkombetare është e pranishme me
specialitetet e saja.