Ne dijmë si t’iu pershtatemi kërkesave te mysafirëve,
për këtë ne ofrojme një sër shërbimesh:

- 24 orë sherbim te recepcionit
- Shërbimi i dhomes
- Shërbimi i zgjimit
- Sistemi elektronik çelës – karte
- Çasje Interneti WI-FI
- Komandim individual klime
- Kasafortë
- Sherbimi i lavanderisë
- Shërbimi i faxit dhe fotokopjes
- Detektor tymi
- Magazinimi i bagazheve
- Ashensor
- Sigurimi, sistemi i kamerave
- Parking te siguruar nentokesor
- Prenotim taxie
- Pagesa permes Credit Card